Home

Dmt glanda pineala

Glanda pineală » Vanessa Youness

Glanda Pineală (Al Treilea Ochi) - DMT - Molecula

 1. ă (DMT) - considerată molecula spiritului, a observat printre alte aspecte că glanda pineală produce DMT în timpul naşterii, al morţii, în.
 2. a, un compus halucinogen) de catre glanda pineala in creier. DMT contine compusi precum ayahuasca si 5-MeO-DMT.
 3. a (DMT) - considerata molecula spiritului, a observat printre alte aspecte ca glanda pineala produce DMT in timpul nasterii, al mortii, in timpul experientelor spirituale, mistice, si chiar in timpul mortii clinice insotite de fenomene NDE (near death experiences)

Un doctor ne vorbeste despre activarea glandei pineale

Secretele glandei pineale: Cum sa iti activezi AL TREILEA

 1. Glanda pineală sau epifiza, cunoscută și ca al treilea ochi, este o formațiune de formă conică din creier, responsabilă pentru secreția de melatonină și cu rol fundamental în reglarea somnului și a stării de veghe. Localizată în centrul creierului, glanda pineală ocupă un spațiu foarte mic între cele două emisfere. În.
 2. Glanda pineala este văzută ca o poartă de acces care duce la tărâmuri interioare și spații de conștiință mai mari. Calcifierea glandei pineale. Glanda pineală a celor mai mulți oameni este puternic calcifiată în momentul în care ating vârsta de 17 de ani, atât de mult, astfel încât aceasta apare ca un bulgăre de calciu în.
 3. DMT, Glanda Pineala si Efectul Piezoelectric. Iti trimit inca un instrument practic, pentru a te incuraja sa experimentezi stari extinse de constiinta, prin ce modalitati simti ca iti sunt potrivite. De cand am fost prima data in Brazilia, in Ianuarie anul trecut, mi s-au aprins toate beculetele - as zice ca la propiu si la figurat - in.
 4. DMT este de asemenea asociata cu visarea lucida, experinetle la limita perceptiilor, in creativitate si in abilitatea de a vizualiza. De ce devine glanda pineala lenesa. Ca rezultat al procesului de imbatranire si expunere la toxine, glanda pineala incepe sa se calcifieze. Fluorura de sodiu este cel mai mare inamic al glandei pineale

DMT este sintetizata in glanda pineala, faimosul al treilea ochi si locul unde se produc precursori ai acestei molecule, ca triptofan, un aminoacid esential. Exploziile de senzatie mistica pot fi datorate, maririi acesteia, cand glanda pineala o produce in exces - este ca si cum ai primi un 'sut'- sau mai bine spus, pentru un motiv anume, propriul nostru organism nu este capabil sa o. Dr. Rick Strassman, autor al DMT, The Spirit Molecule, crede ca glanda pineala produce DMT in timpul experientelor mistice, dar si in timpul nasterii si al mortii. DMT este de asemenea asociata cu visarea lucida, experinetle la limita perceptiilor, in creativitate si in abilitatea de a vizualiza DMT-ul este substanța chimică principală ce participă la manifestarea acestui fenomen. Când DMT-ul este sintetizat de organism și activat se produce o explozie de culori. DMT-ul se manifestă în glanda pineală ca niște lentile ce ne permit să percepem și alte zone ale realității ce în mod normal nu ne sunt accesibile

DiMetilTriptamina (DMT) - considerată molecula spiritului, este o substanta secretata de glanda pineala si s-a observat printre alte aspecte că glanda pineală produce DMT în timpul naşterii, al morţii, în timpul experienţelor spirituale, mistice, somnului şi chiar din timpul morţii clinice însoţite fiind de fenomene NDE (near death experiences) Dimetiltriptamina (DMT) - considerată molecula spiritului, este o substanta secretata de glanda pineala si s-a observat printre alte aspecte că glanda pineală produce DMT în timpul naşterii, al morţii, în timpul experienţelor spirituale, mistice, somnului şi chiar din timpul morţii clinice The pineal gland is a small, pea-shaped gland in the brain. Its function isn't fully understood. Researchers do know that it produces and regulates some hormones, including melatonin. Melatonin. The pineal gland, conarium, or epiphysis cerebri, is a small endocrine gland in the brain of most vertebrates.The pineal gland produces melatonin, a serotonin-derived hormone which modulates sleep patterns in both circadian and seasonal cycles.The shape of the gland resembles a pine cone, which gives it its name. The pineal gland is located in the epithalamus, near the center of the brain.

Glanda pineală mai secretă un compus chimic numit DMT (N,N-Dimetiltriptamina). Aceasta este o substanţă psihoactivă, mai precis halucinogenă care mai poate fi găsită și în anumite plante sau arbori cum ar fi cel Acacia. S-a considerat că acest compus este eliberat în timpul viselor, în timpul unor experienţe spirituale, mistice. If you wish to help support us with creating high quality & regular content then please consider becoming a Patreon of Meditational State today by visiting t.. Glanda Pineala functioneaza in acelasi ritm cu hipotalamusul, iar hipotalamusul coordoneaza reactiile legate de foame, sete, sexualitate, ritmul biologic si procesul de imbatranire. Ea secreta melatonina in stare de relaxare si are capacitatea de a varia functie de energia electromagnetica Glanda pineală - un portal către dimensiuni mai înalte (I) 2.821. Una dintre cele mai minunate și uimitoare părți ale trupului nostru este glanda pineală. Se numește și epifiza cerebrală, epifiză, conarium sau al treilea ochi. Este o mică glandă endocrină situată în creier. Produce serotonină și melatonină, hormoni.

DiMetilTriptamina (DMT) - considerată molecula spiritului, este o substanta secretata de glanda pineala si s-a observat printre alte aspecte că glanda pineală produce DMT în timpul naşterii, al morţii, în timpul experienţelor spirituale, mistice, somnului şi chiar din timpul morţii clinice însoţite fiind de fenomene NDE (near. Introduction. The pineal gland is a small neuroendocrine organ located in the midline of the brain [].Its primary function is the synthesis and secretion of N-acetyl-5-methoxytryptamine (melatonin), which is a key metabolic regulator of circadian rhythm and sleep [].In humans, the pineal gland is fully developed at around the age of 2 years, and its size and weight do not seem to change later. In culturile orientale glanda pineala este asociata cu cea de-a șaptea chakra, purtand denumirea de al treilea ochi. Pilonii antichitatii aveau credinta ca, glanda pineala reprezenta legatura noastra cu Universul. Multi filozofi si oameni de stiinta au ajuns la acelasi numitor comun ca Glanda Pineala este Locul sufletului

Dr. Rick Strassman, autorul cartii DMT: molecula spiritului, si-a dedicat ani de zile din viata cercetand functiile glandei pineale. Acesta a descoperit ca aceasta glanda reprezinta fabrica unei anumite substante chimice din creier numita DMT, care induce, atunci cand este produsa de glanda pineala, experiente psihedelice si mistice DMT sau dimetilirikamina este un compus chimic produs in mod natural in glanda pineala din interiorul creierului nostru. Aceasta substanta este produsa si excretata de glanda pineala in timpul somnului si este structural similara cu serotonina. Ea se gaseste nu doar la oameni, ci si la animale si plante. Desi oamenii de stiinta nu sunt.. Producerea DMT-ului de catre glanda pineala trebuie sa fie considerata o ipoteza plauzibil, avand in vedere ca este recunoscut faptul ca aceasta glanda este raspunzatoare de producerea melatoninei si a serotoninei, doi neurotransmitatori cu o structura foarte asemanatoare cu cea a DMT-ului si care joaca un rol foarte important in starea noastra. Când glanda pineală se trezește și eliberează produse biochimice, cum ar fi serotonina, triptamina, pinolina, melatonina sau DMT, aceasta afectează coliculul, ceea ce poate explica unele dintre luminile, viziunile și muzica cerească pe care oamenii le raportează atunci când cel de-al treilea ochi este deschis și palatul cristal este. DMT poate apărea și în mod natural la plante și animale. Da, chiar și la oameni! (În glanda pineala, mai exact, cunoscut și în mișcarea New Age ca al treilea ochi.) În conformitate cu Dr. Rick Strassman, creierul nostru eliberează cantități mari de DMT când visăm și în timpul morții.

DMT, Glanda Pineala si Efectul piezolelectric (Dr

Secretul glandei pineale, ochiul lui Dumnezeu - Secretele

Secretul glandei pineale, ochiul lui Dumnezeu - Almeea

N,N-Dimethyltryptamine (DMT or N,N-DMT) is a chemical substance that occurs in many plants and animals and which is both a derivative and a structural analog of tryptamine. It is used as a recreational psychedelic drug and prepared by various cultures for ritual purposes as an entheogen.. DMT has a rapid onset, intense effects, and a relatively short duration of action DMT, Glanda Pineala si Efectul piezolelectric (Dr. Joe Dispenza) exercițiu pentru vârsta hipermetropiei. Dincolo de orice formă de libertate, cea mai importantă este libertatea interioară. Dar ce este libertatea interioară şi cum să o realizezi cu adevărat? Ea îți va oferi protecție și grijă, asteptând de la tine aceleași.

Glanda pineală și „al treilea ochi - Secretul ascuns de

Nu intamplator glanda pineala are cea mai mare concentratie de sange din corp, ci pentru ca are nevoie de multa energie, pentru a se activa. in scopul de a-i usura deschiderea trebuie sa devenim constienti si sa ne acceptam in totalitate, considerandu-ne fiinte divine. Substante ca LSD sau DMT, au capacitatea de a o deschide fortat si de a- Glanda pineala reprezentata (discret) in icoanele crestine Un organ glandular mic amplasat în centrul capului, glanda pineală, nu doar că are capacitatea de a percepe lumina externă, la fel ca perechea noastră de ochi normali, dar structura sa actuală, prezintă, într-o formă mult mai primitivă, caracteristici structuralo.

Glanda pineală: unul dintre cele mai mari secrete ascunse omenirii. Noi, oamenii, suntem înzestrați cu o parte specifică a creierului cunoscută sub numele de glanda pineală, precum și cu al treilea ochi. Această glandă mică are forma unui con. Este foarte mic, cântărește puțin peste 0,1 grame Misterele corpului uman: secretele celui de-al treilea ochi. 6 poze. Vezi galeria foto ». Cândva, multe dintre creaturile lumii aveau, pe lângă perechea de ochi pe care ne-am obişnuit s-o vedem la animale, un al treilea ochi, aşezat în creştet. Vestigiu al unei etape timpurii şi misterioase a evoluţiei, acest ochi există încă, sub.

11 moduri de a vă decalcifia glanda pineala indiferent de

Cele 18 lucruri interesante pe care nu le stiai despre

DMT, Glanda Pineala si Efectul Piezoelectri

 1. tii sau stiintific, glanda pineala, este considerata a fi poarta de acces la niveluri mai inalte de constiinta. Glanda pineala este o glanda endocrina care are forma unui con larg, de marimea unui bob de mazare.
 2. DMT, Glanda Pineala si Efectul piezolelectric (Dr. Joe Dispenza) Fiziologie Pineala are activitate maximă în timpul copilăriei şi începe să involueze începând cu pubertatea. Glanda pineală este considerată a fi o glandă fotosenzitivă, întrucât prezintă o fotoperiodicitate glanda pineală funcţiei secretorii
 3. Epifiza: al treilea ochi. Dr. Floriana BOGHEZ luni, 25 mai 2015. Mult timp considerată un rest filogenetic, glanda pineală (epifiza, al treilea ochi), este o structură de linie mediană situată în spatele celui de-al treilea ventricul cerebral, în formă de con de brad, care cântăreşte aproximativ 0,1 grame. Împreună cu.

DMT este de asemenea asociata cu visarea lucida, experinetle la limita perceptiilor, in creativitate si in abilitatea de a vizualiza. De ce detoxifiere glanda pineala glanda pineala lenesa Ca rezultat al procesului de imbatranire si expunere la toxine, glanda pineala incepe sa se calcifieze The pineal gland also called the pineal body, or third-eye is a pine cone shaped gland. It is pea-sized (1/3 rd of an inch) lying deep at the center of the brain in the epithalamus.. With a reddish-gray color, it is primarily made up of pineal cells and neural support cells DMT, Glanda Pineala si Efectul piezolelectric (Dr. Joe Dispenza) probleme de vedere la amurg. Panou de testare a vederii reabilitare socială pentru deficiențe de vedere, Gimnastica tibetană pentru îmbunătățirea vederii restabili pierderea vederii. Lilieci și vedere cote de viziune, din care acuitatea vizuală poate scădea piatră de.

Enlightenment, Fluoride and the Pineal Gland | ModernSEDIUL SUFLETULUI: glanda pineala si adevarul despre

Detoxifierea glandei pineale - bunastare fizica, mentala

Substanta generata de glanda pineala ajunge in sange iar sangele este consumat. Substanta in sine este un foarte puternic halucinogen folosit de cei din varful societatii pentru intinerire si pentru elevare spirituala, este practic dmt produs de glanda pineala in urma unor torturi foarte brutale S-a sugerat de mult timp că glanda pineală - o mică glandă endocrină situată aproape de centrul creierului - ar juca un rol important în experiențele spirituale, adesea fiind legată de conceptul mistic al celui de-al treilea ochi, un organ ezoteric care ar oferi viziuni din alte lumi. Filozoful francez Rene Descartes spunea în urmă [ Dupa pubertate, glanda pineala sa micsoreaza si elibereaza mai putina melatonina. Glanda pineala este doar de marimea unui bob de orez, dar s-a afirmat ca ea produce dimetiltriptamina, DMT, cel mai puternic psihedelic, si probabil cea mai puternica substanta psihoactiva cunoscuta de catre om ZECE intrebari despre glanda pineala care adauga un strop de mister spiritualitatii. Glanda situata in centrul creierului, in forma de con de pin si de marimea unui bob de mazare, prezinta pe buna dreptate un subiect de interes pentru foarte multi dintre noi in aceste vremuri. Pentru foarte multi dintre cautatorii spirituali aceasta glanda este.

DMT, Glanda Pineala si Efectul piezolelectric (Dr. Joe Dispenza) de ce viziunea este proastă Boli oculare vedere încețoșată a unui ochi cum se ameliorează oboseala și umflăturile ochilor, lista de vitamine pentru vedere cum să redobândiți vederea în 10 zile Mai tarziu, la nastere, glanda pineala, elibereaza mai mult DMT. DMT-ul este, de asemenea, capabil de mediere a experienţelor pivotale a meditatiei profunde, starilor samanice ale constiintei, psihoze, aparitii spirituale si experientele in pragul mortii

DMT: The Spirit Molecule (2010) - Molecula spiritului

Glanda pineala a fost un viu subiect de dezbatere al deceniilor trecute si este in continuare, comunitatea stiintifica incercand sa descopere functia biologica si spirituala completa a acestei glande. Dr. Rick Strassman, autorul cartii DMT: molecula spiritului, si-a dedicat ani de zile din viata cercetand functiile glandei pineale.. Glanda Pineala - Al treilea ochi. In centrul creierului tau este o mica glanda numita glanda pineala. Se numeste pineala pentru ca are forma unui con de pin. Acesta este centrul geometric exact al creierului tau ! Aceasta este foarte importanta in culturile antice

Detoxifierea glandei pineale, pentru bunastare fizica

GLANDA PINEALA = EPIFIZA. Taoiştii spun că glanda pineală este localizată în Locul de Cristal,o zonă în interiorul creierului care conţine glanda pituitară (hipofiza), hipotalamusul, talamusul şi glanda pineală (epifiza). Ei au convingrea că atunci când aceste glande funcţionează optim, substanţele pe care le produc (hormonii şi neurotransmiţătorii) susţin expansiunea. DMT - The Spirit Molecule scrisa de Rick Strassman, singurul care a studiat in laborator pe pacienti volutari efectele substantei halucinogene DMT. Rezultatele ajung la concluzia ca glanda pineala ar fi asa zisul al treilea ochi, si este responsabila de producerea acestei substante in situatii extreme de stres sau de anxietate

Glanda pineală sau al treilea ochi și secretele ascunse

 1. a (DMT) este o alta substanta pe care glanda pineala o secreta, dand un ultim impuls in vederea deschiderii portii spirituale. Aceasta substanta este aceeasi cu cea folosita in potiunile samanilor, fiind extrasa din plante ca, yopo, sau ayahuasca, in scopul de a face experiente de dilatare a timpului, calatorii in timp.
 2. ă (DMT) - considerată molecula spiritului, a observat printre alte aspecte că glanda pineală produce DMT în timpul naşterii, al morţii, în timpul experienţelor spirituale, mistice, şi chiar din timpul morţii clinice însoţite de fenomene NDE (near death experiences)
 3. DMT, Glanda Pineala si Efectul piezolelectric (Dr. Joe Dispenza) vedere neclară temporară ascuțită Oliver Sacks, profesor de neurologie la Școala de Medicină a Universității din New York, scrie în New York Times că viziunile și halucinațiile sunt frecvente și nu neapărat sunt un simptom al unui lucru în neregulă cu noi
 4. David Wilcock: Secrets of DMT and the Third Eye. Healing From The Trauma - The Courage To See The Truth. Healing from trauma is the process of slowly awakening to the truth. It is a slow unfolding of painful truth, gradually taking off the veils or armor that protected you from the pain and hurt and accepting the truth. It can be very bitter.
 5. ții.
 6. DMT este produs în glanda pineală în timpul meditației profunde și în condiții excepționale de naștere, extaz sexual, stres fizic extrem și experiențe aproape de moarte. De asemenea, ne schimbă conștiința de vis când este eliberată în fluxul sanguin în faza rapidă de mișcare a ochilor din somn
 7. oacid esential pentru metabolismul uman, triptofanul, documentarul sustinand ipoteza neortodoxa, a producerii lui, in fapt, de catre glanda pineala sau epifiza

Glanda pineala Epifiza Al treilea ochi » Să Fii Sănăto

Dimetriltriptamina {DMT} este o alta substanta pe care glanda pineala o secreta dind un ultim impuls in vederea deschiderii portii spirituale. Aceasta substanta este aceiasi cu cea folosita in potiunile Samanilor fiind extrasa din plante ca yopo sau ayahuasca in scopul de a face experiente de dilatare a timpului calatorii in timp in lumi. Numit cel de-al treilea ochi, a sasea chakra, si glanda pineala, aceasta specifica parte a corpului tau este extrem de importanta. Fiecare dintre chakre vibreaza cu propria ei frecventa, deci cheia pentru activarea celui de-al treilea ochi este de a realiza vibratia corect pentru a crea un camp magnetic intre corpul pituitar si glanda pineala

Glanda pineala este situata chiar in spatele ochilor si este numita AL TRILEA OCHI Instructiuni Scopul audierii acestei inregistrari de 5:47 minute este acela de a stimula cresterea constientizarii glandei pineale si de a activa potentialele energetice din cadrul structurilor cristaline ce se afla in glanda pineala Dacă glanda pineală nu funcţionează sau funcţionează minimal, suntem orbi faţă de dimensiunile spirituale ale vieţii. Am putea spune că suntem tăiaţi de la mesajele pe care am putea să le primim din lumile spirituale, pline de dragoste şi vindecare, atunci când această glandă nu funcţionează bine. Glanda pineală va produce în mod natural propriu In plus, din punct de vedere tehnic, glanda pineala nu este o parte a creierului, deoarece nu este protejata de bariera hemato-encefalica. In cartea sa DMT: molecula spiritului, Dr. Rick Strassman atrage atentia cititorilor asupra statutului solitar unic pe care aceasta glanda il ocupa in interiorul creierului uman Pineal cysts are fluid-filled spaces within the pineal gland. The pineal gland sits nearly in the center of your brain, and is responsible for hormones related to sleep-wake cycle. Pineal cysts are common, occurring in about 1-5% of the population. These cysts are benign, which means not malignant or cancerous

De unde pot face rost de ayahuasca? pentru cei care nu stiu este ca un fel de ciorba facuta de samanii din peru ce contine dmt substanta secretata de glanda noastra pineala numita si al3lea ochii dau funda + vot Bunica.ayahuasca@gmail.co Glanda pineală este, practic, portalul dintre lumea fizică și cea spirituală, pentru oameni. Am crezut că sursa acestei DMT era misterioasa glandă pineală, un minuscul organ situat în centrul creierului nostru. credea că pineala era reședința sufletului și tradițiile occidentale și orientale au așezat centrul nostru. Glanda Pineala - Al Treilea Ochi. Informatiile de pe aceasta pagina sunt preluata ( in mare parte ) din cartea Anul 2012 Un Sfarsit Sau Un Inceput ? - Teodor Rosca ( cine doreste cartea in format wordpad - sa ma contacteze ) Cel Mai Mare Secret Al Masonilor-Illuminati Dezvaluit !Piramida Si Ochiul atotvazator: Este un simbol ocult masonic.

Glanda pineala, apa pe care o consumam si vasele de cupru

 1. Tot de glanda pineala ,mai este produsa in cantitati considerabile aceasta substanta, in momentul in care ne nastem si tocmai inainte sa murim. Personal, consider aceasta substanta deosebit de fascnianta, insa nu o consider ca fiind un drog.Cu asta se ocupa mass media/cei de la conducere, caci odata ce se utilizeaza acest termen drog, cu.
 2. In timpul experientelor aproape de moarte, glanda pineala secreta o cantitate mai mare de DMT. DMT-ul este o substanta cunoscuta pentru experientele spirituale si calatoriile astrale pe care le ofera. 7.Glanda pineala a fost denumita astfel datorita asemanarii dintre aceasta si un con de pin
 3. DMT: molecula spiritului. Am fost atras de DMT din cauza prezentei sale in orice corp uman. Am considerat ca sursa acestui DMT o reprezinta misterioasa glanda pineala, un mic organ situat in mijlocul creierului. Medicina moderna stie putine despre rolul acestei mici glande, in schimb in istoria metafizicii ea ocupa un rol important.

Pineal Gland Function: What You Should Kno

Glanda pineala sau epifiza, situata in mijlocul creierului uman, intre cele doua emisfere cerebrale, este considerata a fi « al treilea ochi », deoarece dispune de o membrana care capteaza imaginile, asemanatoare cu cea a retinei. Glanda pineala are forma unui con de brad, este « umpluta » cu o substanta fluida si este partea cea mai « magnetica » a corpului uman Glanda pineală va produce în mod natural propriul DMT când va fi total funcţională. Atunci vom fi capabili să rămânem în majoritatea timpului într-o stare vizionară.Curăţirea glandei pinealei este absolut necesară pentru cei care doresc să îşi dezvolte percepţiile lor multidimensionale Dimetriltriptamina(DMT) este o alta substanta pe care glanda pineala o secreta, dand un ultim impuls in vederea deschiderii portii spirituale. Aceasta substanta este aceeasi cu cea folosita in potiunile samanilor, fiind extrasa din plante ca, yopo, sauayahuasca, in scopul de a face experiente de dilatare a timpului, calatorii in timp, calatorii. Lipsa lumini dintr-o camera, modifica procesele chimice ale corpului, care influenteaza glanda pineala -epifiza, avand astfel loc cresterea nivelului de melatonina care in absenta luminii ajunge sa se transforme in dimetiltriptamina DMT sau molecula spiritului cum a fost numita The pineal gland is a small, pinecone-shaped gland of the endocrine system.A structure of the diencephalon of the brain, the pineal gland produces the hormone melatonin.Melatonin influences sexual development and sleep-wake cycles. The pineal gland is composed of cells called pinealocytes and cells of the nervous system called glial cells.The pineal gland connects the endocrine system with the.

How to Decalcify Your Pineal Gland and Why You Should

Glanda Pineală, ce chiar nu ai știut. Publicat pe august 28, 2012 de ceasulmintii. Glanda Pineală, misteriosul organ prin intermediul căruia se avansează ezoteric în lumea fizică.Glanda Pineală este mare secret ținut departe de oamne de către OCULTA. Glanda Pineală este Ochiul Atotvăzător din piramida masonică Astăzi se vorbește puțin despre glanda pineală și motivele pentru care oamenii din vechime îi venerau importanța. Glanda pineală sau epifiza, cunoscută și ca al treilea ochi, este o formațiune de formă conică din creier, responsabilă pentru secreția de melatonină și cu rol fundamental în reglarea somnului și a stării. DMT este o substanta generata de creier in mod natural, similar cu serotonina. Conform istoricilor, glanda pineala este considerata centrul spiritual al organismului uman, legat de viziunile religioase. Autorul concluzioneaza ca exista posibilitatea ca glanda sa controleze intrarea si iesirea spiritului in corp, explicand astfel experientele. Acest film documentar este povestea DMT (sau dimetiltriptamina), un compus simplu, găsit în natură, cu efect profund asupra conştiinţei umane. Lansat în 2010 în Statene Unite ale Americii, documentarul are la bază cercetările lui Rick Strassman, profesor de psihiatrite la Universitatea New Mexico. Al treilea ochi se deschide cu DMT - cel mai puternic halucinoge 5-MeO-DMT pregateste sistemul nervos, prin starea sa empatica de existenta si constienta de sine, in vederea producerii de DMT sau dimetiltriptamina de catre glanda pineala in dozaje miligramice psihoactive. ZILELE 9-1

Glanda Pineală (Al Treilea Ochi) - DMT - Molecula Spiritului și fluorul Glanda pineală - unde este situată şi de ce avem nevoie de ea Glanda pineală, numită de asemenea şi epifiză sau corpul pineal este o glandă endocrină micuţă care se află în apropie Un blog cu sfaturi pentru suflet si trup. Articole despre sanatate, diete, alimente, suflet si iubire Iar glanda pineala - ca si perechea sa, ochiul parietal pe care noi l-am pierdut în cursul evolutiei - îsi pastreaza si ea misterul. Lumina si întunericul, sexul si moartea, asociate cu ea - fie si numai sub forma de presupuneri înca neconfirmate -, fac din aceasta ramasita a celui de-al treilea ochi o parte foarte enigmatica a.

Glanda pinealăWenn wir ihnen am weitesten sind

Glanda pineală, care mai este denumita si epifiza, este o glanda endocrina care produce hormonii fericirii melatonina si serotonina. Glanda pineala regleaza calitatea somnului, ritmul si durata, de asemenea, ritmurile sezoniere. Este localizată aproape de centrul crierului, între cele doua emisfere, la celași nivel cu ochii Glanda pineala va produce in mod natural propriul DMT cand va fi total funcţionala. Atunci si numai atunci vom fi capabili sa ramanem in majoritatea timpului intr-o stare vizionara. Deblocarea glandei pinealei este absolut necesara pentru cei care doresc sa isi dezvolte perceptiile multidimensionale Înainte să mergeți la șaman să va facă fericiți cu Ayahuasca, cititi asta. Cativa oameni - fara indoiala bine intentionati - s-au apucat sa-mi reproseze atitudinea mea fata de ayahuasca - am zis ca e drog, vezi doamne, nu medicament. Ce e ayahuasca

Glanda pineală, care mai este denumita si epifiza, este o glanda endocrina care produce hormonii fericirii melatonina si serotonina. Glanda pineala regleaza calitatea somnului, ritmul si durata, de asemenea, ritmurile sezoniere. Este localizată aproape de centrul crierului, între cele doua emisfere, la celași nivel cu ochii Glanda pineala va produce in mod natural propriul DMT cand va fi total funcţionala. Atunci si numai atunci vom fi capabili sa ramanem in majoritatea timpului intr-o stare vizionara. Deblocarea glandei pinealei este absolut necesara pentru cei care doresc sa isi dezvolte perceptiile multidimensionale Înainte să mergeți la șaman să va facă fericiți cu Ayahuasca, cititi asta. Cativa oameni - fara indoiala bine intentionati - s-au apucat sa-mi reproseze atitudinea mea fata de ayahuasca - am zis ca e drog, vezi doamne, nu medicament. Ce e ayahuasca